AspidaGames

Register to earn points!

Login

Register

Random Games

Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze

Overall rating:

Rating starRating starRating starRating starRating star

Your rating:

Login to rate
Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze

Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze

Ky është një kuiz nga gjuha angleze.Kuizi ka të bëjë me shtëpinë dhe orenditë. Duhet t'i dini objektet se si quhen në gjuhën angleze. Kuizi ka 10 pyetje ku secila pyetje ka katër opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.rnrnrnPergjigjuni ne pyetjet qe shfaqen.rnrnrnGjuha angleze, Gjuhe angleze, Teste, Kuize, Kuize anglisht, Teste anglisht, Shtepia, Orendite, Shtepia dhe orendite, Orendite shtepiake, Orendia kuiz, Kuize per shtepine, Kuize angleze, Kuize ne gjuhen angleze, Kuize online, Kuize shqip, Teste shqip, Mesoni anglisht, Meso gjuhen angleze,

Date added: 2016-01-27

Tags: None

Comments

Log-in to add a comment

Site Links

Game Tags

Welcome to FlashGamesForFun.Net!

Welcome to FlashGamesForFun.Net. We offer the Best online arcade games on the entire internet. In our website you can play and share games, but most importantly, you can have lots of fun!

X
Exit fullscreen